Dingen die ik mijn dochter mee wil geven


1 - Elke vrouw die zich voorover buigt heeft een “rolletje”

2 -Wanneer iemand tegen je zegt dat je mooi bent - geloof hem/haar dan. Ze vertellen de waarheid

3 - Geloof me; iedereen wordt wel eens wakker met een adem die makkelijk een paard omlegt

4 - Voor elke vrouw die baalt van haar striae door haar zwangerschap, is er een vrouw die wilde dat ze ze had

5 - Je moet echt meer zelfvertrouwen hebben. Als jij jezelf zou zien zoals anderen je zien, zou je dat zeker hebben.

6 - Ga niet op zoek naar een man die jou gelukkig maakt - JIJ moet jezelf gelukkig maken7 - Je hoeft echt niet van elk onderdeel van je lichaam te houden - maar eigenlijk zou je dat wel moeten doen

8 - We hebben allemaal die ene vriendin die ALLES voor elkaar lijkt te hebben. Die ene met dat perfecte lichaam en dat perfecte leventje. Maar weet je; misschien ben jij wel die vrouw voor iemand anders

9 - Jij moet een prioriteit zijn; geen optie, een tweede keus of een plan B

10 - Jij bent een vrouw - Alleen dat maakt je al zo waanzinnig Uniek

scheveningen, kurhaus, strand, beach, scheveningen pier, fotoshoot, fine art, kinderportret, sue bryce,

Kim over|10 dingen die je moet weten over een Boudoir Fotoshoot

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht

Ik loop hier al een tijdje mee. Inmiddels ben ik al bijna 5 jaar fotograaf en sinds ik meer en meer boudoir fotosessies doe, zijn er een aantal dingen die ik steeds weer van mijn klanten hoor. Met deze blog hoop ik dat mijn klanten (en andere fotografen) weten wat ze van een boudoir fotoshoot mogen verwachten.

1. Het is heel normaal om gespannen / zenuwachtig te zijn. Om heel eerlijk te zijn; vind ik dat juist helemaal niet erg! Ik zal je uitleggen waarom. Een boudoirsessie is doorgaans niet zomaar een fotoshoot. Uit ervaring kan ik vertellen dat een boudoir sessie ook een mentale ontwikkeling met zich meebrengt; je krijgt meer zelfvertrouwen en je leert bovendien jezelf en je lichaam beter kennen. Op het moment dat iemand zich gespannen of zenuwachtig voelt dan betekent dat automatisch dat iemand even uit haar comfortzone gaat. En dus bezig is om zichzelf verder te ontwikkelen. 

nicole, boudoir, fotoshoot, zwolle, boudoirfotograaf, portretfotograaf, portret, sexy, sensueel, trouwen 2020

2. Ik oordeel niet over jouw lichaam – ik let er niet eens op! Ik weet dat dit een beetje raar klinkt. Maar heel eerlijk, dat is niet mijn werk. Ik moet me juist bezig houden met het poseren, het licht, de emoties en nog veel meer. Dus JA, ik ZIE je wel, maar ik ben je niet aan het doorgronden of ontleden. Ik ben juist bezig om het beste uit jezelf te halen en je op de juiste en meest realistische manier vast te leggen; want dat is juist wat we zien. 

3. Dat gezegd hebbende; zowel mannelijke als vrouwelijke fotografen kunnen boudoir foto’s maken. Jep, er zijn hele perverse fotografen in deze tijd. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ook een aantal fantastische mannelijke boudoir fotografen gezien. Ook dat heeft een voordeel; een man kijkt totaal anders naar een vrouw dan een vrouw. En dat wil niet zeggen dat er een juiste of foute manier is. Mannen zijn gewoon anders dan vrouwen . 

Wanneer je op zoek gaat naar een Boudoir fotograaf, hou dan in gedachten waar jij je het meest prettig bij voelt. Wil je een vriendin meenemen omdat jij je daar prettig bij voelt? Doen! Maar…. ook daarvoor geldt, neem een vriendin mee die vervolgens zich niet beledigd voelt wanneer jij halverwege de fotoshoot bedenkt dat je toch liever alleen met mij wilt zijn. Een professioneel fotograaf zal je nooit, maar dan ook nooit onprettig laten voelen – dus die vriendin is misschien toch niet zo nodig als dat je nu denkt. 

nicole, boudoir, fotoshoot, zwolle, boudoirfotograaf, portretfotograaf, portret, sexy, sensueel, trouwen 2020

4. Geloof me; je hoeft echt niet die 5 of 10 kilo af te vallen voordat je een boudoirsessie boekt. Tip: Alles valt of staat met de kleding die je meebrengt. Met de juiste kledingstukken kan ik je op alle mogelijke manieren poseren die nodig zijn om de meest waanzinnig mooie foto’s aan je te leveren. Doordat ik je op de juiste manier laat poseren, zie je er net zo goed uit als in het echte leven, zo niet beter!  Vooraf maken we samen een Pinterest board; we kijken wat jij voor ogen hebt en welke kleding je nodig hebt om dat beeld te bereiken.

Doe jezelf nou een plezier; ga naar een lingeriewinkel waar ze je op de juiste manier kunnen op meten en adviseren over je bh-maat – De meeste vrouwen dragen een verkeerde bh maat. Het zal je verbazen dat wanneer je een bh met de juiste maat draagt, wat dat met je hele postuur doet! Je ziet er beter uit, slanker en je voelt je gewoon veel aantrekkelijker! 

5. Nope; photoshop kan dat niet verhelpen

Ja, ja, ja, er zijn een aantal dingen die ik met photoshop kan verhelpen. Zoals die ene tatoeage die je in een dronken bui hebt laten zetten toen je 18 was.  Die kan er makkelijk af. Maar een tatoeage over je hele rug, wordt wel een stuk lastiger. Bespreek vooraf met je fotograaf hoe en wat zij met photoshop om gaan na een shoot.

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite

6. Hoe ongemakkelijker het voelt; des te beter het eindresultaat.Veel fotografen zullen de boudoir fotoshoot promoten als een sexy dagje uit – waarbij je compleet in de watten wordt gelegd, ze doen het klinken als bijna een dagje bij de welness. 

Ik ga je nu vertellen dat – ook al laat ik je fantastisch voelen – het is hard werken. Je gaat de meest akelig hoge hakken aan doen, de meest ongemakkelijke kleding en in poses waarbij je je zou afvragen hoe lening je moet zijn. Maar…. man wat is het allemaal waard. Echt vertrouw op mijn, ook al voelt het heel raar en ongemakkelijk – dit is waar je mij voor betaald. Ha! je gaat zelfs het leven van een model meer waarderen. 

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite

7. Ook al “doe je het voor hem” –  deze is ook echt voor jezelf. 

Vaak komen dames bij mij die de fotosessie boeken voor hun partner. Maar om heel eerlijk te zijn; deze hele ervaring en belevenis is eigenlijk voor jezelf. De foto’s zijn slechts een aandenken. Ervaar het en beleef het, elk moment, elk detail en alles wat je daarbij voelt. De foto’s zorgen ervoor dat je even weer terug gaat naar deze bijzondere dag en naar hoe fantastisch je je toen voelde. Jij verdient dit meer dan wie dan ook! 

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite, lake garda,

8. Ja, ik baal er ontzettend van dat ik je foto’s niet mag gebruiken op social media. Ik ga de meest waanzinnige foto’s van je maken en ik BAAL er vaak zo ontzettend van  dat ik ze vervolgens niet mag gebruiken op social media. Want tja, als ik niet mijn werk met anderen kan delen of laten zien, hoe kom ik dan aan ander werk?  Dat is niet makkelijk. 

Maar – dat gezegd hebbende – ik zal altijd respect hebben voor je eigen privacy. Wanneer jij geen modelrelease ondertekend, of niet akkoord gaat met het publiceren van je foto’s op social media of andere marketinguitingen, dan zal ik me daar aan houden. Het gaat mij erom dat jij tevreden bent en je er happy bij voelt. 

Daarom; vertel vooral aan anderen hoe jij de boudoir fotoshoot bij mij ervaren hebt en hoe ontzettend tof wij waren! Jij weet als geen ander dat boudoir fotoshoots geboekt worden op vertrouwen en ervaringen van anderen. Wanneer jij vertrouwen hebt in ons, vertel het asjeblieft aan anderen! 

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite

9. leeftijd en omvang zijn niet interessant. 

Of je nou maat 34 of 54 hebt, wanneer je 25 of 85 bent, ik vind het belangrijk dat iedere vrouw haar eigen vrouwelijkheid viert. ongekend. En dan bedoel ik dus echt ALLE vrouwen. Beperk jezelf niet door zelf allerlei bezwaren te bedenken. Dat is slechts je eigen hoofd dat je voorliegt. 

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite

10. Wees voorbereid; dit zou zomaar je leven kunnen veranderen. Dus jij denkt dat je een fotosessie boekt om cadeau te geven of voor de lol. Dat doe je ook! Echter, vaak is er een ander gevolg door deze ervaring. 

Heel vaak gaan vrouw inzien wie ze werkelijk zijn en wat hun geheime krachten zijn, wat ze werkelijk waard zijn. Het geeft ze kracht om eindelijk echt te gaan leven. Dat ze hun dromen achterna gaan – ze kiezen voor relaties die goed voor ze zijn, solliciteren op die ene functie die ze zo graag zouden willen – gaan verre reizen maken – worden verliefd…. echt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is niet zomaar een fotoshoot, dit is een ongekende ervaring! 

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht

Ik hoop oprecht dat dit wat meer helderheid geeft op wat een boudoir fotoshoot inhoud. Deel dit vooral met je vriendinnen en waag de sprong! Het is het echt meer dan waard!

Plan hieronder je een GRATIS bel afspraak om alle mogelijkheden door te nemen!

 

pinterest

Heb je al een Pinterestboard met inspiratie voor je boudoir sessie? Pin deze blog met deze foto!

Over vriendschap en het leven

Alweer een tijdje geleden kreeg ik vanuit de Lions in Wierden een belletje of ik mee wilde werken aan een wens die was ingevuld tijdens de Kerstmarkt in Wierden.
Iris had een wens achtergelaten voor haar vriendin Joanne, haar zusje Nienke en hun moeder - die op dat moment terminaal is - om een laatste fotomomentje te hebben.

Helaas bleek op het moment dat de wens in vervulling zou gaan, dat de mama van Nienke en Joanne al in Januari was overleden. Dus werd de fotoshoot op de lange baan geschoven. Maar als de tijd ernaar was, dan zou de fotoshoot zeker plaatsvinden.

lions nederland, lions wierden, bierdam, wierden, kim holterman fotografie, zwolle, engelse werk, vriendinnenshoot, vriendinnen, vriendschap, zussen
Maar eerst even een kop koffie bij Starbucks

Vandaag was het zover. Ik had met de meiden een beetje rommelig contact gehad en zij zouden op dinsdag rond 13.30 uur op het station van Zwolle aankomen. Ik had met Iris afgesproken dat ik hen daar zou ontmoeten voor een kop koffie bij de Starbucks. Voor mij de gelegenheid om de meiden alvast een beetje beter te leren kennen.

Als ik bij de Starbucks aan kom, zie ik drie prachtige meiden; de haren mooi en de make up fantastisch, alsof het door een professioneel visagist gedaan was!!

Na een half uurtje koffie drinken met z’n vieren in een Fiat 500 op weg naar onze locatie bij het Engelse Werk in Zwolle. 

lions nederland, lions wierden, bierdam, wierden, kim holterman fotografie, zwolle, engelse werk, vriendinnenshoot, vriendinnen, vriendschap, zussen

Ietwat zenuwachtig beginnen de meiden te giechelen. We hebben het over (oude) vriendjes, leeftijdsverschil, opleiding, uitgaan en al vrij snel komt het overlijden van de mama van Nienke en Joanne ter sprake. Het verdriet is nog zo vers. Maar hoe kan het ook anders; in 1 maand tijd moet je verwerken dat je moeder terminaal is, ze komt te overlijden en dat werkelijk je complete leven op zijn kop staat - alles dat zes weken geleden nog zo vertrouwd en vanzelfsprekend was, is niet meer.

Vriendschap

Al vrij snel blijkt dat de meiden onderling een bizar sterke band hebben en hoewel de ouders van Iris nog leven, ook zij heeft haar “fare share” in het leven wel gehad.
Ik vind het hartverscheurend hoe sommige kinderen al op zo’n jonge leeftijd geconfronteerd worden met verlies en een intens gemis. En kort daarop volgt diep respect voor hoe ze hun leven weer op (proberen) te pakken, zo goed en zo kwaad als het gaat, met ups en downs. 

Ietwat zenuwachtig beginnen de meiden te giechelen. We hebben het over (oude) vriendjes, leeftijdsverschil, opleiding, uitgaan en al vrij snel komt het overlijden van de mama van Nienke en Joanne ter sprake. Het verdriet is nog zo vers. Maar hoe kan het ook anders; in 1 maand tijd moet je verwerken dat je moeder terminaal is, ze komt te overlijden en dat werkelijk je complete leven op zijn kop staat - alles dat zes weken geleden nog zo vertrouwd en vanzelfsprekend was, is niet meer.   Vriendschap  Al vrij snel blijkt dat de meiden onderling een bizar sterke band hebben en hoewel de ouders van Iris nog leven, ook zij heeft haar “fare share” in het leven wel gehad.  Ik vind het hartverscheurend hoe sommige kinderen al op zo’n jonge leeftijd geconfronteerd worden met verlies en een intens gemis. En kort daarop volgt diep respect voor hoe ze hun leven weer op (proberen) te pakken, zo goed en zo kwaad als het gaat, met ups en downs.

Lieve Iris, Joanne en Nienke, jullie zijn prachtige meiden en gezegend met een mooie vriendschap. Ik hoop dat het leven en deze vriendschap, jullie nog waanzinnig veel mooie herinneringen en ontelbare lachbuien brengt. Maak er iets moois van - laat ze een poepie ruiken 😉

Wanneer heb jij voor het laatst tegen je zus of je vriendinnen gezegd hoe trots je op ze bent; hoe waardevol jullie band/vriendschap voor je is?

Doe het voor het te laat is en je de kans niet meer krijgt.

Vier het leven, vier de liefde, vier de vriendschap en bewaar de herinneringen voor altijd door een fotoshoot met mij te boeken! Mail me voor meer informatie: info@kimholterman.nl

De dag dat haar zusje geboren werd

zusjes, liefde, portret, kinderfotografie, kinderportret, kim holterman, zwolle, wierden

Hieperdepiep Hoera! Sam is Jarig

Het zusje van mijn dochter is jarig! Nou is dat op zich niet zo raar; alleen heeft zij een andere mama. technisch gezien is het dus het Half zusje van Isa. Maar aangezien wij in onze familie niet aan half- of stiefzusjes/broertjes doen, is het dus het zusje van Isa.

Nou denk je waarschijnlijk; hartstikke leuk. maar ook dit is niet zo speciaal; waarom vertel je mij dit? Nou, wel om de volgende foto: 

Dat moment dat Isa eindelijk haar zusje voor het allereerst zag; voor de allereerste keer mocht aanraken, voelen en ruiken.

Even terug:

De vader van Isa en ik zijn in 2013 uit elkaar gegaan; Met pijn in mijn hart, want mijn eigen ouders zijn gescheiden toen ik 11 jaar oud was en hoewel er nooit ruzie of gezeik is geweest en mijn ouders - tot groot ongenoegen van mij en mijn broer en zus - alles in goed overleg bespraken, wilde ik dit niet voor mijn eigen kind. Want hoe goed je het ook als ouders doet, je neemt het toch mee in je leven.

Anyway, ik was in die tijd 33 jaar en mijn ex en ik hadden nog een leven voor ons; alleen dat leven zagen wij niet als een getrouwd stel voor ons. Dus hebben wij uit liefde voor elkaar en voor Isa besloten om apart verder te gaan. Op dat moment onwijs verdrietig maar nu 6 jaar later kunnen wij oprecht zeggen dat het voor ons allemaal de beste beslissing is geweest.

Isa was toen 4 en wilde niets liever een broertje of zusje; man, ik moest zelf een keer aan de juf op school uitleggen dat ik toch echt niet zwanger was!!

Fastforward

De dagen verstrijken en langzaam maar zeker krijgt ons leven weer rust en vinden wij onze draai en ritme in het leven van gescheiden ouders (geloof me; dat is zeker niet altijd even makkelijk gegaan en het heeft veel van onszelf en onze partners gevraagd, maar altijd hebben wij het belang van Isa voor op gehad) 


Tot de dag dat Marcel en zijn nieuwe vriendin aan Isa het nieuws kunnen vertellen waar zij al jaren naar uit keek: JE WORDT EEN GROTE ZUS!! In die tijd was ik net begonnen aan mijn carrière als fotograaf en van hen de vraag of ik de foto’s wilde maken van die allereerste ontmoeting.

Hoe kon ik daar Nee op zeggen?

Nee, dat was niet makkelijk voor mij. Ik had immers ook nog een kinderwens maar, in die tijd, geen partner. En als je ex dan een kindje krijgt met zijn nieuwe vriendin - hoe zeer ik ze dat ook gun - dat doet toch iets met je. Maar, ik voelde me vereerd en heb ja gezegd.

En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Want wat ik die dag gezien heb was pure magie; de ogen van mijn dochter, de verrukking, de blijdschap, de ontroering, het was alles zo ontzettend waard.

Stel je voor:

Ze zeggen dat mama een baby in haar buik heeft; ik zie wel dat die dikker wordt; maar hoe kan daar nu een baby in zitten? Er beweegt wel iets; want soms leg ik mijn hand op haar buik en dan voel ik wel iets bewegen?

En dan gaan papa en mama naar het ziekenhuis, ik blijf bij de oppas. Ze zeggen dat de baby uit mama’s buik gaat komen; maar hoe gaan ze dat dan doen?

Ik heb heel lang moeten wachten, maar dan haalt papa mij op; ze zeggen dat mijn zusje geboren is; langzaam lopen we door dat grote ziekenhuis, de kamer in, daar is mama! ze heeft iets in haar armen een klein roze bundeltje. Ik ben heel nieuwsgierig maar ik vind het toch ook wel weer eng. Papa helpt mij op het grote bed: Wauw! welkom lief zusje!

Vanaf dat moment wist ik; dit zijn van die momenten die eigenlijk zo snel vergeten worden, maar juist die momenten, die niet alleen je eigen leven totaal veranderen, maar ook die van je kinderen, die verdienen het om vastgelegd te worden. 

Voor eeuwig. Wat er ook gebeurd in je leven of in dat van je kinderen, zij altijd een herinnering hebben aan de dag dat ze geboren zijn, uit liefde en hoe welkom ze op dat moment waren. Zij verdienen die herinnering.


En nu zijn we ineens 4 jaar verder; Sam is inmiddels een hele dame en gaat naar de “grote” school. Ook al wonen ze niet permanent in 1 huis; het zijn echt zusjes - in alle opzichten. En dat is mooi om te zien. 

Soms komt Sam ook bij ons logeren, want zo komt dat soms uit en het is het zusje van Isa.
Als ze dan bij ons in huis is, bij Isa en mij en ons nieuwe gezin en als ik dan zie hoe iedereen met elkaar om gaat en elkaar accepteert; dan denk ik Chapeau voor ons! Dat doen we goed.
Niet alleen Marcel en ik maar ook onze nieuwe partners.
Want….. een scheiding doe je nooit met zijn tweetjes; er zijn altijd meer partijen bij betrokken, helemaal met kinderen, en dat vraagt niet alleen om aanpassingsvermogen van de ouders, maar ook zeker van de nieuwe partners.

En hoeveel geluk heeft Isa dat zij “kind van gescheiden ouders” is, die het samen met haar bonuspapa- en mama eigenlijk super goed doen!

Gun jij je kinderen deze herinneringen? mail mij dan voor meer informatie: info@kimholterman.nl

Over Hanno en Rianne en ALS

Alweer enige tijd geleden, werd ik via facebook getagd door een kennis in een oproepje van Hanno. Hij heeft ALS en voor het project Vereeuwigd zocht hij een fotograaf die hem en zijn gezin op de foto wilde zetten zodat zijn verhaal voor altijd verteld blijft. 

Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen

Na een paar keer heen en weer gemaild (Hanno gaf aan dat dit voor hem de beste manier is om te communiceren) te hebben, hebben we een afspraak gepland hier in Zwolle.

Ik wist niet zo goed wat te verwachten; hoe hard gaat hij achteruit, wat kan hij wel of niet, hoe lang houdt hij de sessie vol? Geen idee.

De dag van de shoot:

Rianne, Hanno en Tygo komen bij de studio met een aangepaste bus; waar Hanno en zijn elektrische rolstoel overal naar toe gereden worden. Hanno weet heel goed wat hij wel en niet wil. Hij heeft een hele duidelijke visie/missie: meer bekendheid voor ALS maar vooral zorgen dat zijn zoontje Tygo hem voor altijd zal herinneren. Hij is vastberaden om een legacy achter te laten. En hoewel hij zich iedere seconden onwijs bewust is van zijn ziekte, wil hij ergens foto’s waarop niet te zien is dat hij ziek is.

Dus zoveel mogelijk zonder rolstoel en zonder nekkraag.

Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen


Hanno had voor de eerste foto een specifieke wens; eentje waar hij op staat zoals hij is en eentje waarop zijn “ziekte” te zien is voor het project Vereeuwigd. Daarna gingen we lekker naar buiten voor de familie foto’s.

Ook dit was door Hanno precies uitgedacht; hoe, waar en op welke manier. Ondertussen maken we een praatje; van heel luchtig en langzaam maar zeker gaan we dieper; over het leven, over zijn ziekte, over vrienden, oude vrienden, nieuwe vrienden en vrienden die ze steeds minder zien. We praten over hoe hij bezig is met zijn nalatenschap, met zoveel mogelijk uit het leven halen, zoveel mogelijk herinneringen maken, hoe Hanno er alles aan doet om zo lang mogelijk nog bij Rianne en Tygo te zijn. 

Ondertussen is Rianne er, ze is er gewoon. Je kent het wel; ze is aanwezig en toch weer niet. Zijn stille steun en toeverlaat. Wat een ongelooflijke powervrouw is zij. Voordat wij elkaar zagen, heb ik even op social media rondgekeken; met wie heb ik te maken. Ik vind het altijd fijn om te een gezicht bij de namen te hebben en daarvoor is facebook natuurlijk een fantastisch medium!! Bij Rianne stond een foto van Superwoman en dan met haar gezicht. Op dat moment realiseerde ik mij niet hoe ongelooflijk treffend die foto is. 

Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen

Aan het water van de IJssel, vlakbij de brug naar Hattem,  hebben we het over hoe ze elkaar hebben leren kennen; wie nu wie versierd heeft. Toen begon pure magie; voor mijn gevoel konden ze heel even de ALS vergeten, en draaide het om hen, om hun relatie en om de gevoelens die zij voor elkaar hebben.

Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen
Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen
Hanno Bos, ALS, johnny de mol, de reis van je leven, rtl4, engelse werk, zwolle, vereeuwigd, fotoshoot, loveshoot, liefde, legacy, herinneringen

Lieve Hanno, dank je wel dat ik je heb mogen leren kennen. Dank je wel voor wie je bent en dank je wel dat je de wereld een stukje mooier maakt. Ik wens je nog zo ontzettend veel mooie herinneringen toe. Liefs Kim

Lieve Rianne, ik heb zo ontzettend veel respect voor jou - ik maak een diepe buiging - Kim

WordPress Resources at SiteGround

WordPress is an award-winning web software, used by millions of webmasters worldwide for building their website or blog. SiteGround is proud to host this particular WordPress installation and provide users with multiple resources to facilitate the management of their WP websites:

Expert WordPress Hosting

SiteGround provides superior WordPress hosting focused on speed, security and customer service. We take care of WordPress sites security with unique server-level customizations, WP auto-updates, and daily backups. We make them faster by regularly upgrading our hardware, offering free CDN with Railgun and developing our SuperCacher that speeds sites up to 100 times! And last but not least, we provide real WordPress help 24/7! Learn more about SiteGround WordPress hosting

WordPress tutorial and knowledgebase articles

WordPress is considered an easy to work with software. Yet, if you are a beginner you might need some help, or you might be looking for tweaks that do not come naturally even to more advanced users. SiteGround WordPress tutorial includes installation and theme change instructions, management of WordPress plugins, manual upgrade and backup creation, and more. If you are looking for a more rare setup or modification, you may visit SiteGround Knowledgebase.

Free WordPress themes

SiteGround experts not only develop various solutions for WordPress sites, but also create unique designs that you could download for free. SiteGround WordPress themes are easy to customize for the particular use of the webmaster.

Maranke

Boudoir fotoshoot, fotoreportage, portret, zwolle, pillows, standton, luxury, ervaring, luxe, champagne, chocolade, HMUA, lingerie, trouwen, verloofd

Boudoir Sessie in Zwolle

Vandaag trouwt Maranke haar Bram. Op deze prachtige zomers dag, omringt door hun kinderen en meest dierbare familie en vrienden bezegelen zij de liefde voor elkaar.

Boudoir fotoshoot, fotoreportage, portret, zwolle, pillows, standton, luxury, ervaring, luxe, champagne, chocolade, HMUA, lingerie, trouwen, verloofd
Boudoir fotoshoot, fotoreportage, portret, zwolle, pillows, standton, luxury, ervaring, luxe, champagne, chocolade, HMUA, lingerie, trouwen, verloofd

Deze prachtige vrouw wilde een speciaal en supervrouwelijk cadeau voor haar aanstaande man en dat is gelukt!

Vooraf hebben wij  contact gehad om kennis te maken en om door te nemen wat ze kon verwachten van de sessie en vooral wat ze van de boudoir sessie verwachtte.

Boudoir fotoshoot, fotoreportage, portret, zwolle, pillows, standton, luxury, ervaring, luxe, champagne, chocolade, HMUA, lingerie, trouwen, verloofd
Boudoir fotoshoot, fotoreportage, portret, zwolle, pillows, standton, luxury, ervaring, luxe, champagne, chocolade, HMUA, lingerie, trouwen, verloofd

Op de dag zelf werd Maranke compleet in de watten gelegd; ik had een prachtige hotelkamer voor haar gereserveerd en Esther Knobben van Beautyskills by Esther stond voor haar klaar om haar make up en haar te verzorgen en daarna konden we aan de slag

boudoir fotoshoot, zwolle, overijssel, amsterdam, enschede, sensueel, sexy, vrouwelijk, trouwen in 2020, trouwen in 2019, maastricht, sandton, pillows, suite

Gisteren kon ze vol trots haar prachtige foto's in de mooie handgemaakt lederen foliobox aan hem geven. Lieve maranke en Bram, ik hoop dat jullie een fantastische dag hebben en voor de toekomst heel veel geluk en gezondheid! 

Lifestyle newborn Sessie mooie Sara

Op een stralende dag kwam jij in ons leven -

en ik wist dat alles veranderen zou

lifestyle sara

Maandenlang heb je er naar uitgekeken; mama’s buik werd steeds dikker. Ze zeggen dat er een baby in zit. Ik wil heel graag een broertje, maar ze zeggen dat er een zusje in zit.

Eigenlijk begrijp ik het niet zo goed, maar het lijkt me ook wel weer gezellig hoor. Als ze mijn auto’s maar niet afpakt.

Voor jezelf is het al haast ongelooflijk; het wonder dat zwangerschap heet. Dat je lichaam in staat is om een kind te laten groeien, (meestal) gezond en wel. Je wordt steeds dikker en langzaam aan voel je haar bewegen. Ze begint te reageren op je stem, op geluidjes, op de stem van je partner.

Als het voor jou al zo bijzonder is; hoe moet het dan wel niet voor je oudere kind (eren) zijn? 

Dat moment! 

Die blikken, die emoties. Hoe bijzonder is het dat je die op een foto hebt staan? dat je aan je dochter Sara kan laten zien hoe ontzettend welkom ze is en dat ze zoveel mensen heeft die van haar houden en er altijd voor haar zullen zijn. ONBETAALBAAR

Het was een lange dag