Over Kim Holterman

Portretfotograaf uit Zwolle en ver daarbuiten; ik eer iedere vrouw door ze tijdens een fotosessie te laten zien en voelen hoe mooi ze zijn

kim holterman, fotograaf, zwolle, boudoir, daglicht studio, portret fotograaf, bride to ben, trouwen

Kim Holterman

Photographer

“Mijn missie is vooral om mensen zich ervan bewust te laten worden dat ze foto’s moeten maken. Wat het leven gaat zo snel en kan ineens voorbij zijn. Investeer af en toe in een professioneel fotograaf, zakelijk of prive. Voor jezelf of voor je legacy; je familie en je vrienden. Mensen moeten niet zo kritisch zijn op zichzelf, daar is het leven gewoon te kort voor. 

Voor iemand ben je de mooiste – Mag ik je laten zien hoe mooi je bent?”- Kim

De vrouw van nu, verdiend het om haar ware IK te zien. Ze wil bestaan in foto’s. Zij verdiend prints die haar ware schoonheid laten zien, voor zolang als ze leeft en lang daarna. Ze laat op deze manier haar “legacy” na aan haar kinderen, kleinkinderen en iedereen die haar dierbaar is. Deze vrouw wil zelfvertrouwen uitstralen, zonder een complete make over of een enorme uitbreiding van haar kledingkast. 

Zij gaat niet de strijd aan met andere vrouwen, zij staat in haar kracht en zij weet dat zij voorbestemd is om verschil te maken in deze wereld. 

De vrouw van nu wil door mij gefotografeerd worden, vooral voor zichzelf. Misschien heeft zij een partner, maar deze ervaring is niet alleen voor hem/haar. Maar onderschat niet welke invloed een fotoshoot op haarzelf heeft en hoe deze doorklinkt in haar relatie. 

Of zij nu deze fotosessie wil ervaren of dat zij zichzelf zoekt of dat zij precies weet wie ze is en dat zij het waard is om gevierd en geëerd te worden, De vrouw van nu kiest voor mij en is bereid om te investeren in zichzelf door mijn werk. 

fotostudio, daglicht, zwolle, overijssel, kim holterman, portret, glamour, boudoir, mua

Ik ben de Boudoir Fotograaf van Nederland; ik hou me bezig met schoonheid van vrouwen. En dan bedoel ik niet de schoonheid die je overal ziet en de foto’s die zo ge-Photoshop-t zijn, dan ze niet meer te herkennen zijn. Ik bedoel hiermee de schoonheid die IEDERE vrouw van nature heeft!

De vrouwen die je op de foto’s op mijn website ziet, zijn vrouwen zoals jij en ik – dus geen modellen. Zij zijn de vrouw met ambitie, de moeders, de oma’s, de vrouwen, de carrière vrouw en de thuisblijf moeders. De vrouwen die jij dagelijks tegenkomt in de buurtsuper of op het schoolplein. Zij zijn absoluut niet de professionele modellen. 

Deze unieke ervaring in de studio van Kim Holterman Fotografie, draait absoluut niet om een make-over. Het draait om jou! Om  hoe jij eruit ziet en dat jij ervaart – voelt hoe het is om een model te zijn in alle opzichten. Gedurende je tijd in mijn studio zal ik je begeleiden. Mijn ultieme doel is om jou te laten ervaren hoe betoverend mooi je – van nature-  werkelijk bent. En laten we eerlijk zijn; het helpt wel als je er waanzinnig mooi uit ziet! 

fotostudio zwolle, daglicht, empowerment, portret, vrouwen,

Ik zit nu bijna 5 jaar in het vak en inmiddels doe ik dit fulltime en ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van vrouwen. Leuk, maar waarom is dat interessant voor jou? – Ik heb al van alles gedaan, maar ik vind het gewoon supertof om vrouwen te fotograferen en heb hiervoor diverse trainingen in het buitenland gevolgd. Gewoon omdat ik het zo ontzettend bijzonder vind. Wist je dat ik bovendien andere fotografen in binnen- en buitenland train om – via hen- zoveel mogelijk vrouwen in te laten zien hoe mooi ze van nature zijn? Ik ben al diverse keren benaderd om te vertellen over mijn missie en waarom ik (vrouwen) fotografeer en waarom ik het zo ontzettend belangrijk vind dat iedere vrouw een keer voor de camera gestaan moet hebben. 

kim holterman, zelfportret, almelo, boudoir portret fotografie

Ik ben er op recht van overtuigd dat een fotosessie bij mij voor iedere vrouw belangrijk is. En dat zeg ik niet omdat ik vind dat vrouwen als een (lust)object gezien worden, voor anderen, maar dit is echt iets dat jij voor jezelf doet. Het is niet een kwestie van uren bezig zijn met haar en make up om je er op je mooist uit te laten zien. Ik geloof oprecht, dat de foto’s die je na deze sessie krijgt je helpen om JOU in te laten zien hoe waanzinnig, mooi, krachtig, supersexy en ubervrouwelijk je werkelijk bent – want, ook jij bent voor iemand de mooiste.